Pages

Friday, March 11, 2011

narcolepsy

assalamualaikum :)
skrg semua persoalan amiez dah terjawab
amiez masih ingat waktu form 4..
amiez paling takut waktu nk tidur malam sbb amiez dgr khabar angin dorm tu keras..
tp amiez tak kisah semua tuh
sampai la satu mlm amiez perasan something pasal badan amiez
bila rasa nk terlelap ja rasa badan kaku dan tak boleh nak cakap
mmg amiez x boleh nk gerak..
waktu tuh mmg rasa takot sgt
mmg setiap malam..amiez jadi takot nak tidur..
tp lama2 amiez dah biasa
amiez ingatkan itu petanda nak tidur ja or amiez nie penat sgt
sampai lah semalam bila amiez ada baca satu artikel nie pasal 'narcolepsy'
korang tau ka narcolepsy tuh apebenda ??
narcolepsy nie sejenis penyakit tidur
korang nk tau lebih lanjut korang cari sendiri yea...sbb amiez nie pun bukan la pndai sgt bab nie...hehehehehe
tanda2 penyakit nie ialah
rasa mengantuk yang melampau pada waktu siang
then,lumpuh tidur-ia merupakan perasaan yang menakutkan disebabkan mereka menyedari apa yang berlaku disekeliling tetapi tidak mampu bergerak atau bercakap
klu korang nk tau lebih lanjut try tekan sini , sini , sini , and sini
hahahaha...banyaknya 'sini'







No comments:

Post a Comment