Pages

Thursday, April 7, 2011

bersyukurlah..

assalamualaikum :)
haha...bestnya ari nieh
nk tau nape ???
klu x nak tau..jgn baca ye ;)
hee....sebenarnya amiez chat ngan kawan yg 5 tahun x jumpa
baru terjumpa dia kat facebook tadi...
hehe...rupa-rupa dia pon tengah cari kawan sekolah rendah dulu..
bestnya bila dapat sembang balik mcm nothing happen
haha..padahal 5 tahun berlalu dah..
slalunya kalau orang lain pasti dah berubah...
hahaha....x lah berubah sampai x kenal langsung...just kita akan rasa kekok bila nak sembang ngan dia
tapi ini lain...
sebenarnya...ada orang yang suggest friend kat amiez
thx kpd orang itu...
orang itu pun salah seorang kawan amiez yang 5 tahun tak jumpa jugak...hee~
tak sangka tadi kami berdua boleh sembang macam biasa...
tapi amiez dapat satu lagi berita sedih...dia tanya amiez kenai tak..r****d
amiez pun dengan selamba ja jawab..mesti la kenai..
dia pun bg taw yg org tuh eksiden
tapi skrg dah ok la...
tapi....
dia x sempat nak ambil spm..
bila amiez pikir balik...
ada orang yg lebih 'unlucky' dari amiez...
kepada sesiapa yg tension dengan result dia..bersyukurlah
engatlah ada lagi orang yang lebih malang dari kita
hahaha...walaupun terlambat nak bagi nasihat...
tapi nasihat ini masih berguna lagi unutk masa hadapan..
take or leave it

c ya next time until i got another story...:)

No comments:

Post a Comment