Pages

Friday, April 29, 2011

cerita semalam !

assalamualaikum
amiez nk citer pasal apa yang terjadi semalam !
cehh...mesti dapat agak kan..
mestila pasal matrikulasi
amiez bangun pagi macam biasa..
then, sebelum nak pergi ambil wudu'...amiez perasan ada message kat inbox..
ok,amiez baca dulu ..

Mirah , ak dpt penang ang dapat kat mana ??


erk...boleh check dah ka ?
ingatkan tak boleh lagi..
laju betul diorang nie...hihi
amiez biarkan dulu..
tetiba ada lagi satu message masuk dari kawan juga
tanya benda yang sama juga..

Salam mira…ku dpt changlun ang dapat mana ?


then, dengan lafaz bismillah amiez pun buat la semakan untuk matrikulasi
alhamdulillah amiez berjaya dapat tempat di KMPP
ramai juga kawan-kawan yang dapat di situ..
yang dapat Kedah pun ramai juga..

tapi ada juga yang kurang bernasib baik..
kepada kawan-kawan yang dapat matrikulasi...
buat elok-elok yea!
korang memang bertuah
kepada kawan-kawan yang tak dapat..
jangan berputus asa
just think positive..
and do not lose hope..
there's still got form 6..
don't worry,k!







No comments:

Post a Comment