Pages

Monday, April 4, 2011

hostel saya :)

assalamualaikum semua :)
harap semua orang berada dlm keadaan sihat
amiez sgt rindukan 2010 sbb banyak sgt memori
w'pun byk sgt memori yg x best tp bila amiez ingat balik mesti tergelak sorang-sorang
last week bila adik amiez balik dan dia citer kes rasuk kat asrama dia
amiez pun tringat pasal kes rasuk kat hostel amiez last year..
hope tahun nie x jadi dh la...
selama amiez dok kat hostel ...yg tu lah kali pertama dpt pengalaman mcm tuh
mmg sgt ketar....smpai seminggu x boleh nak tidur malam..
bukan tak boleh nak tidur sebab takut kat hantu...tapi takut kalau2 ada junior yg jadi apa2..
tapi alhamdullilah...semuanya dalam keadaan baik...

cakap pasal hostel...hostel amiez sgt unik sbb hanya ada 40 pelajar aspuri dan 30 pelajar aspura
so,kami pya asrama x mcm asrama lain..sbb kami tggal dlm bungalow...rumah pengetua dulu2..
mmg best...mcm satu keluarga yg besar...
semua org kenal antara satu sama lain...
tp amiez dgr this year, asrama baru dh siap
so,diorang akan masuk hostel dlm pertengahan thun nie...dengar kata
kesian diorang....hehe...
tambah2 kesian kat ketua asrama lah sbb ada 400 orang anak buah
amiez yg ada 40 ja..dh pening...mcm2 masalah ada
harap diorang semua baik2 aja tahun nie...

p/s : jgn jeles ya dgn hostel amiez...tp tahun nie amiez dh jadi ex-hostel student dh....huhu
p/s : lukisan kat tepi2 tuh sgt huduh...hee...amiez la yg buat -peace-

No comments:

Post a Comment