Pages

Monday, April 25, 2011

mengejar pelangi :)

assalamualaikum :)
bulan lepas amiez memang sangat sedih...hihi.
ayat skema -__-'
series amiez sedih sangat...
amiez bukan nak citer pasal tuh

sebenarnya ada orang PM amiez kat komuniti iluvislam
amiez nie bukan active sangat dalam komuniti tuh
kawan pun tak da dalam komuniti tuh..
amiez buat account kat situ sebab nak join forum-forum yang ada kat situ ja
memang amiez terkejut sebab ada juga orang yang rajin nak PM amiez kan

amiez pun buka message dia..
oh...dari heart soul
tapi ...sapa heart soul tuh ???
mmg agak tertanya-tanya....sapa dia nie
ok..amiez baca lagi message dia...
message dia dirahsiakan.....hehe :P
rupa-rupanya ada lg insan yg senasib ngan amiez dan berkongsi cita-cita yang sama..
amiez mmg nak give up saja..
nak lupakan cita-cita dah..
dia pun sama...
last skali...kami sama2 tukar semangat
amiez skrg pun dh semangat balik n nak continue to achieve my dream..
haha...thx a lot to her
Alhamdulillah...
di saat amiez lemah..
Allah pertemukan amiez dgn orang yg kuat semangat..

kami skrg still tukar2 message....walaupun x kenal antara satu sama lain..
tapi rasa bersemangat bila baca message dia..

bukan dia seorang yang amiez jumpa...
ada seorang lagi...
dia nie amiez kawan waktu amiez form 3..
harap amiez akan dapat matrik yang sama ngan dia..
kalau boleh sebilik sekali...haha
aminnn...


cantik tak gambar nie ??
amiez edit sendiri tau..hihi
gambar nie amiez tangkap waktu hari last amiez ambik SPM..
8 disember 2010
paper bio....
header kat atas pun amiez tangkap pada hari tu jugak
:)
jumpa nanti...

No comments:

Post a Comment