Pages

Thursday, April 14, 2011

SPEEEED test

assalamualaikum semua :)
amiez nk promote satu bnda nieh...
kalau korang hebat korang mesti cuba tau :)
benda nie simple ja...
test nie untuk menguji keupayaan korang untuk menaip..
first, dia akan bg perkataan yang simple2 ja..korang akan taip prkataan2 tuh selama seminit ..
then..lepas seminit akan keluar result berapa perkataan korang boleh taip dalam masa seminit,berapa perkataan salah ,dan berapa perkataan betul..
korang juga boleh test dalam bahasa lain juga...mcm2 bahasa ada
english , german , french...korang tengok sendiri lah..banyak sgt..
haha
cubalah kalau berani...haha :)
link dia ada kat sini....klik la kat sini

nk tengok result amiez x ?
amiez nie bukan laju pun nk menaip...
boleh la...
amiez dapat 30 perkataan seminit tanpa salah...
hehe...;)
sikit ja kan..
x pa2...kita cuba lg...

c u next time...jgn lupa cuba tau ;)

2 comments:

  1. pernah buat speed test tu, kelam kabut type.

    hehe

    ReplyDelete
  2. haha..betul3x
    speed test nie bagus untuk sapa yg nk blajar taip cepat
    ^__^

    ReplyDelete