Pages

Tuesday, May 3, 2011

to reach the top.the first step counts

assalamualaikum n selamat pagi
hope korang semua dalam keadaan sihat sejahtera yea

amiez sedih dan gembira bila tengok wall kawan-kawan kat facebook
sedih bila tak dapat peluang sambung belajar macam diorang dan gembira sebab diorang layak
sekurang-kurang ada la juga kawan-kawan yang berjaya kan
tak kisah la kita belajar kat mana sekali pun...
selagi masih ada peluang untuk kita belajar,kita harus bersyukur
alhamdulillah...
amiez dapat matrik penang-kmpp
maybe amiez akan jarang berblogging dah lepas nie
hehehe
nak study betul-betul
tak nak main-main dah
lagi pun amiez dah janji ngan parent tak nak main hoki dah
actually parent yang tak bagi..... -___-''
ini janji amiez....x nak main-main dah

insyaAllah...amiez nak buktikan amiez akan berjaya kat kmpp nanti

bila amiez ingat pasal result spm amiez...amiez rasa makin semangat nak belajar
kalau sebulan yang lepas amiez dah rasa macam nak give up
tapi , amiez silap waktu tu...
amiez tahu setiap perkara yang terjadi pasti ada hikmah
sekarang baru amiez nampak.....

bila amiez terbaca pasal post diorang..interview sana,sini
uikk...memang jeles...haha
tu la kau tak nak belajar sangat..skrg dh jeles...!!
hehehe
hati memang sakit...sebab amiez tak boleh jadi one of them!
kalau dulu...air mata la jadi peneman amiez bila hati sakit
tapi sekarang amiez just senyum ajelah
buat-buat macam tak kisah
tapi series...memang sakit,huh
cukuplah setakat nie...tata
terpanjang la plak...huhu...sorry


3 comments:

  1. Assalamualaikum...
    Tahniah dapat matrik Penang! Tak semua org dpt matrik tau. mgkin apa yg kita nak tu kita blum dpt lagi sbb Allah ada perancangan yg lagi baik untuk kita. :)
    Smga adik berjaya dkt matrik nnti! Gud luck! ;)

    ReplyDelete
  2. mira :
    thx akak :)
    yup...setiap yg terjadi pasti ada hikmahnya

    anonymous : thanks!

    ReplyDelete