Pages

Monday, August 29, 2011

raya !!!




assalamualaikum ,
actually amiez nak share banyak benda kat sini..
okay , amiez akan cuba rajinkan diri untuk menaip
sebelum tuh amiez nak cerita sedikit bab persiapan raya dari rumah amiez..
of course la x sehebat korang...haha
korang lihat lh gambar2 kat bawah...
ada biskut yg jadi ada yg x..
biasalah kami budak baru belajar...
keh3x

nampak biskut kt atas tuh...
biskut tu amiez yg buat...haha
sedap tau...
first time amiez buat jadi...hehe






skrg nampak x muffin yang kat atas tuh ??
yang muffin kecik tu comel kn ?
tp, muffin nie bukan amiez yang buat , tp adik amiez yg buat
hahaha
okay, jgn tanya nape muffin yg besar tu bentuk mcm tu
korang pikir la sendiri nape bentuk dia jadik mcm tuh..
w'pun bentuk dia x brape nk jadik , tp rasa still sgt sedap..haha
**nk promote jap**
hahaha
okay, last skali
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaa
'kek batik'


okay, amiez x sempat nak tangkap gambar, sedar2 dah nk habis dah satu loyang
biasa lh , klu keluarga amiez yg makan bg apa pun , kompem habis...
keluarga besar lh katakan
hahaha...
.
.
.
okay2..cukup sampai sini ja
sila tepuk tgn sbb amiez sgt rajin untuk menaip entri nieh..
haha..melawak ja
okay jumpa di entri seterusnya
papai !
n
selamat hari raya !

4 comments:

  1. Salam Aidilfitri :)
    maaf zahir dan batin, semoga ceria2 selalu. :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya,hunny :)

    best gile kek batik.dah lme tak mkn. :(

    ReplyDelete
  3. hehe..first time buat kek batik

    ReplyDelete