Pages

Thursday, June 7, 2012

:)


assalamualaikum n salam sejahtera   :)


ayuhlah para mujahid !
ayuhlah para mujahidah !
kita tinggalkan zaman fitnah
agar tertegak kalimah Allah
agar terbangun...Dunia Baru Islam !

salam selamat pagi semua :)
pagi-pagi lagi amiez dh rasa sedih...huhu...mana taknya, buka ja fb, jumpa post yang kurang senang kat hati..
yup, amiez malu, but anyway that post was not about me...
its about themself...hahaha
they are too social for me...occay, forget about them..
amiez  x nak serabutkan kepala pagi-pagi dengan diorang
amiez akan try cari solution yang terbaik untuk tegur mereka-mereka ini..huhu
insyaAllah
'mereka-mereka' yang amiez pernah jaga..maybe since form5...
yup, terasa macam benda nie amanah amiez..kalau tak buat amiez tak senang duduk..hahaha
occay, forget it !



tetiba amiez tringat kawan2 amiez yang kat matrik
diorang banyak membantu...hehe
banyak mengajar bahasa klantan, ganu ..n macam2 lagi lah bahasa yang pelik-pelik...hehe
jgn marah yea..amiez lawak ja..


pic nie, di ambik waktu sem1 amiez d matrik...huhu...experiment kimia..



yang ni plak pic waktu experiment bio, nak bedah tikus...hehehe
geli tetiba !
amiez still remember waktu amiez pengsan for the first time at makmal bio !
after , derma darah untuk experiment...
huhu, tak sakit pun, tapi di sebabkan hentakan yang kuat kat kepala sebab jatuh dari kerusi makmal yang tinggi, kepala amiez benjol sebelah...haha..
nice memory for me...haha


pic nie pulak..kawan-kawan amiez yang belajar semeja waktu kuliah..
diorang banyak membantu...diorang ni sangat genius..hehe
thx sudi berkawan yea  :)

sampai sini dulu lah !
papai 
salam  :)









No comments:

Post a Comment