Pages

Wednesday, June 6, 2012

H4P8 the best !

assalamualaikum dan salam sejahtera

tadi amiez boring2 , lepastu saja la flashback memori dulu-dulu kala
lepastuh, amiez ambik keputusan nak hupdate pasal praktikum amiez..
H4P8 !
H4P8 nie praktikum amiez masa kat matrik dulu..
disebabkan 'kekangan masa' , mmg amiez tggalkan blog nie dalam keadaan yg bersawang..
sorilah yea incik belog..

praktikum nie ajar-ajar macam-macam kat amiez.
first time amiez masuk kmpp mmg terkena 'culture shock'
benda yang amiez tak pernah imagine akan berlaku kat amiez berlaku kat sini..
sebelum nie amiez yang selalu tegur orang, last-last terkena kat batang hidung..maybe Allah nak uji kut..
alhamdulillah, amiez masih kuat nak menepis semua dugaan tuh...hehe

first amiez masuk praktikum nie, amiez tak ada intention langsung nak berkawan ker or nak main-main macam SPM dulu ..seriesly NONE
maybe, because semangat nak ubah balik result spm kot
but after that, i know i was wrong..hehehe
matric life was really happening..best sangat..

alhamdulillah, amiez masih dapat merasa keseronokan berada di kmpp..

kalau amiez tulis panjang2 pun bukan ada yang nak baca, tengok gambar je lah yea  :)



waktu nie baru ja masuk matrik..hehe ..sebab tu ramai yang menggantungkan kad matrik..
bila dah nak habis, sorang pun tak pakai...keh3xteringat adik-adik yang baru masuk kmpp...diorang melepak kat kafe pun pakai kad matrik..hehehe





hero-hero H4P8

heroin-heroin H4P8


mizz this moment..makanan memang banyak lah time nie !











time nie memang seronok 'mandi' tepung..hukhukhuk
actually petang tuh kita org nak buat BBQ, untuk jamuan perpisahan kononnya..hehe
tapi turn out like that..
picture bawah nie, kita orang dah ready untuk makan...
time makan la paling seronok...
makanan sume sedap2 blaka..pandai sapa yang masak..
of course la bukan amiez ==''
sangat best time nie..haha



yang adegan kat bawah nie, kalau tak silap, ditangkap pada hari last kami semua  pergi kuliah..lepas tuh just study week.
lebih kurang macam hari-hari akhir bagi kami lah..
huhu, sedih la plak


abaikan adegan di belakang !




semua tgh khusyuk menulis..hehe
actually diorang tak cukup kertas nak tulis, keh3x
sebab tuh labcoat jadi mangsa ..hahaha



maybe sampai sini ja amiez dapat kongsi...
its really bring me a good memories to remember...
walaupun sekejap ja maybe tak sampai setahun pun kita kenal..but, its really teach me sumething that i will never forget..insyaAllah

papai 
salam.




No comments:

Post a Comment