Pages

Saturday, September 6, 2014

#22

assalamualaikum n holla :)


Minggu ni amiez buzy sangat, yola, minggu last nak duduk rumah kottt...
Esok amiez dah nak balik UKMkl....alahai dah masuk third year dah, cepat betul masa berlalu, terasa bagai baru semalam first year, ehh...

Post ni random je, amiez sebenarnya nak tulis banyak post minggu ni, tapi tak sempat...banyak sangat nak shareee...

okay, amiez nak list apa yang amiez dah buat masa cuti sem ni.....

1. eye shield 21 
amiez dah baca semua komik dan tengok video sekali, best kot...from zero to hero, haha
video dia ada dalam 145 episod, tapi tak habis, so, kalau nak continue baca komik tu, boleh start dari  ep 240...hehe, amiez hafal kottt...
amiez tengok cerita ni waktu zaman matrik, tu pun sebab abang amiez yang pengaruh...huhu...
best kot , rugi tak baca!!

2. Naruto + Naruto shipudden.
okay, amiez sebenarnya tak suka pun cerita naruto ni, tapi di sebabkan curious sangat nak tahu apa yang bestnya cerita ni, sebab kawan  dan adik lelaki amiez fanatik sangat dengan naruto... amiez try baca,,, best rupanyaa...haha..okay latest episod amiez baca hingga episod 691....

3.   Goodgame Gangster
okay, amiez start main game ni waktu start cuti haritu, hujung bulan 7 macam tu, sekarang amiez dah level 51. :))
Dulu amiez peminat fanatik game dari Goodgame ni...amiez main Goodgame Farmer, level pun mmg dh tinggi sebab main sejak sekolah menengah...sebab game tu juga, amiez dapat ramai kenalan dari serata dunia.....tapi amiez just kawan dengan dua orang ni je, anas (jordan), yousef (kuwait)...sebenarnya ada lg, tapi amiez dah tak ingat nama diorang...sorry!! sekarang dah tak main dah game ni, sebab game ni dah takde... T_T



4. Khatam buku 'Aku Hamasah As syabab', 'Aku bukan superman, Aku pemuda luar biasa' dan 'Princess Diary'
Rumah amiez ni memang banyak sangat buku-buku yang best, tapi masih banyak yang amiez tak sempat nak baca, sob,sob...esok dah nak balik.... T_T
okay kalau korang nak baca buku 'Aku Hamasah As syabab' boleh dapatkan dari blog HAS..
Best sangat, banyak jugak la tersentap dan mengalir air mata...haha...tak rugi kot baca.

5. masak?
okay, amiez belum pandai masak...haha..but i tried. Amiez try yang simple-simple je...
amiez dah try buat aiskrim oreo, cheesecake biscuit, cream puff, biskut nestum rangup, sayur goreng dan spaghetti.
Korang boleh try yang simple-simple...amiez suka tengok youtube eugenie kitchen...banyak resepi yang simple-simple gitu...


actually banyak lagi amiez buat waktu cuti ni, tak larat nak list dah...haha...memandangkan esok dah nak balik, dan beg baju pun tak siap kemas lagi, mungkin ni post yang terakhir dari rumah lah...

Doakan amiez selamat sampai esok dan berjaya dapat dean list untuk sem akan datang, hahaha....
amiez 'bakal' jadi third year student dalam bidang farmasi, banyak sangat nak post pasal farmasi, tapi masih tak berkelapangan lagi....insyaAllah, will sonn.
Doakan juga amiez sihat esok... :))

that's all from me.
till then.
assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment