Pages

Sunday, September 7, 2014

#23 - gua penat, tahu?

Assalamualaikum.

amiez dah sampai KL semalam...merempat kejap dalam kolej sebab  tak dapat check in lagi...
alhamdulillah pagi ahad dah dapat check in bilik...and i got the same room like last
semester...yeaaayy...

hai KL, bye Penang !
Tapi, bila masuk bilik je,  bilik semak sangat macam baru lepas tsunami !! lantai hitam, tapak kasut pun banyak. mungkin tapak kasut orang pekerja yang selenggara...*positive*, tapikan, takkan sampai tilam pun dia nak pijak...nasib la amiez rajin 'sangat' hari ni....HAHA

okay, gua dah penat

katil, almari, meja, semua tunggang langgang. amiez datang sorang-sorang, roommate memang tak ada lah dah bilik sorangkan, terpaksalah mengemas dulu sebelum masukkan barang.

okay banyak gak barang gua yang hilang. baldi pun orang nak ambil. cermin gua yang sangat cantik pun orang kebas...fuhhh...sabar,sabar. nasib jpa masuk dah...HAHA

ni bukan bilik stor, okay..ni surau sepatutnya!
surau pun penuh dengan barang, bayangkan bilik stor pulak...
amiez tak dapat ambil barang lagi sebab, stor penuh sangat dan tak boleh masuk lagi!!!


Semalam sabtu malam baru sampai. amez risau sangat dengan makanan...takut kafe tak buka. Alhamdulillah rezeki melimpah ruah malam tu...ada yang bawa kuih muih, siap ada yang offer nasi lagi :). yang paling best, kawan amiez bagi kek lapis sarawak!!  **thank you sii ning!! **
kek lapis tu sedap sangat kot...

sedappp!!


gua penat tahu!
abaikan post yang mengarut ni...
sekian.

2 comments:

  1. Perghhh dashyattnyaa surauu. Dah berubah wajah serta merta. Haha. T.T

    ReplyDelete
  2. samalah kita baru sampai semalam ^^

    selamat study :-)

    ReplyDelete