Pages

Monday, September 22, 2014

#30

Assalamualikum and holla!!


Hari ni amiez jumpa orang yang baik hati semuanya...haha..alhamdulillah
amiez tak sihat sejak 4 hari yang lalu, specifically from Thursday night.
so,  amiez memang tekad nak pergi hospital hari ni, kebetulan ada kelas yang cancel, so ada banyak la masa amiez untuk menunggu kat hopital.

Waktu on the way nak pergi, terserempak dengan orang yang baik hati ni, then, dia tawarkan diri nak teman amiez pergi hospital...alhamdulillah, ada teman...

kawan-kawan yang lain sume pakat outing dah, tak sampai hati nak ajak diorang....
terima kasih kepada orang yang baik hati.. :))


i dont know why i wrote all this...might be because i owe something to 'orang yang baik hati' tu.
Im feeling so grateful toward her...thanks again, btw, i know you wont read this...HAHA...but i still want to write it here....

till then, assalamualaikum...

2 comments: