Pages

Saturday, September 27, 2014

GIVEAWAY : Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA

Assalamualaikum :)


TEKAN BANNER UNTUK JOIN  =)


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)                                
  • Buat satu entry bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!", letak banner, copy syarat2 penyertaan dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!


TAG:
Awesome
insan kecil
Miss Yana

9 comments:

  1. gud luck
    singgah dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen n gud luck.
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  3. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  4. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete