Pages

Friday, October 3, 2014

# 34

Assalamualaikum and Hi !

How your iman today? I hope all are recharging, right now...  :)




tonight, I'm gonna to share the activities that i joined for this week, and perhaps also for last week... Maybe, this post going to be a lot of picture! HAHA... so, Grab popcorn andddd scroll !


1. be a volunteer for "Run for the Deaf"




what i got as volunteer and also certificate!


2. Second place for a quiz organized by library 



Group amiez cuma salah satu soalan je, tu pun silap salin visi....diminta visi perpustakaan, tapi kami salin visi UKM terus...takpe rezeki....actually takde niat pun nak join, tapi di tarik oleh kawan amiez sebab amiez berada di tempat kejadian waktu tuh...  :)



3. kalau dulu gua bela ikan dalam blik, sekarang gua jaga bunga pulak...haha..

amiez baru perasan, takde gambar ikan yg dalam aquarium...
dalam tumbler pun okay gak...haha..better than none!

4.  amiez dapat ubat dari hospital sebab demam tapi amiez tak makan pun, sebab ubat tu mengantuk, alhamdulillah nasib dah sihat. Tapi that time, amiez agak terkejut bila blood pressure naik sampai 146/86 ....risau sangat that time, alhamdulillah sume okay sekarang. :)



5.  Tupperware amiez sejak matrikulasi, pecah!!!
takpe, boleh dapat tupperware baru lepas ni.


mug ni dah lama pecah, tapi amiez sayang gila mug ni,
guna sejak matrik, dan pecah awal tahun ni..
rindu sangat...sob,sob


6. Piala Dekan !!

Saja gua letak noise banyak-banyak!


and lastly, not to forget, Brain Awareness Day !!!
later i will make another post about this!

till then,
lots of love,
assalamualaikum!

No comments:

Post a Comment