Pages

Wednesday, November 19, 2014

# 45 - Beli buku online dengan Bookcafe.

Assalamualaikum n holla.

Lamanya rasa tak update kat blog yang dah usang ni...haha...
amiez kan busy mengalahkan perdana menteri. Amiez dah lama mencari buku 'The other side of coin' karangan Aiman Azlan dan  Ameen Misran. Banyak kot kedai buku amiez pergi, tapi malangnya tak jumpa. sedih.
Alhamdulillah, amiez terjumpa pasal bookcafe (baca: Kedai Buku online PTS) tengah ada promosi sempena Tahun Baru Hijrah 1436 H, 20% diskaun untuk semua buku dan penghantaran percuma. wooow, apalagi rambang mata memilih buku-buku, maklumlah, penghantaran percuma + diskaun lagi...jimat duit daripada pergi kedai buku sendiri...haha


cuak juga first-first, takut-takut buku tak sampai...tapi alhamdulillah, senang je, perkhidmatan pun laju je...buku-buku semua dalam kondisi yang elok.


banyak pulak  buku-buku yang dibeli selain  'The other side of the coin'. Rambang mata kot, semua diskaun!

So, sesiapa yang suka baca buku, tapi malas nak keluar or busy sangat-sangat macam amiez ni, elok lah kiranya korang shopping online je. jimat masa & tenaga juga!

Jom terjah: Bookcafe.com.my


P/s:  ada promosi lagi kat Bookcafe. promosi #PTSYearEndSales 20-30 November 2014, save the date dan selamat terjah!


till then, 
assalamualaikum. :)


No comments:

Post a Comment