Pages

Friday, December 12, 2014

# 49 - Putu Bambu

Assalamualaikum n hi!


sapa pernah makan ni, angkat tangan cepat-cepat!!

ni second time amiez makan benda ni...Putu bambu....sedap sangat!!
first sekali tengok, macam biasa-biasa je rasanya, rupa-rupanya...sedap sangat

ni la keistimewaan putu ni, sebab masak dalam 'bambu'. haha.

dapat makan hangat-hangat memang sedap!!

first time jumpa kat KL, lepas ni kalau nak try rasa, korang boleh beli kat pasar seni.
murah je RM 3, ada 5...sama harga dengan rumah amiez kat pulau pinang. rindu rumah, :(

okay, done, alhamdulillah kenyang. :)




1 comment:

  1. sedap sedap.. ni rasa pandan sket eh sebab kaler ijau je tengok..

    CT paling ske putu piring. sedap sangat.. putu mayam je kureng sket hehe

    ReplyDelete