Pages

Friday, December 12, 2014

#50 -fire drill yang tak dengar.


Assalamualaikum n holla.

Waktu berborak dengan seorang kawan amiez ni, tetiba dia tanya, 

N : Turun tak fire drill semalam?

Amiez: errr...ada fire drill ek semalam?


HAHA. series amiez tidur mati dah time tu. dah masuk Stage 4 dah pun. Memang tak dengar segala bunyi loceng or bunyi bising. 

source: incik google

mungkin loceng tu patut ikat je kat kepala amiez. macam kat atas tu haa. haha.
btw, alhamdulillah, nasib fire drill je bukan betul-betul. kalau tak hangus dah amiez. 

till then, 
assalamualaikum!




No comments:

Post a Comment