Pages

Wednesday, May 13, 2015

# 64- DONE!

Assalamualaikum and holla!

okay lama gila blog ni tak berupdate. nampak tak  busy kat situ? ehhh! first of all, amiez harap semua sihat la yea, termasuk diri saya yang baru sahaja baik dari demam. * sambil lap hingus*

Okay, post kali ni kira summary la untuk apa yang berlaku in this sem. so lets check it out!



1. Pharmnight 2015



Pharmnight berlangsung 25 April yang lalu. yea sehari sahaja. tapi persiapannya mengambil masa berbulan-bulan lamanya. thats why la blog ni di tingal berhabuk penuh sawang...*alasan lettew*
cari amiez! memang tak jumpa la kan, sebab korang bukan tahu pun 'amiez' ni yang mana. haha.

2. PBAKL


okay kali ni amiez jalan-jalan kat PBAKL aka Pesta Buku Antarabangsa KL. Jalan-jalan sambil beli buku disamping promote buku dengan Ustazah Fatimah Syarha, okay. Haha.

Amiez beli 6 buah buku semuanya, menghabis baucer buku abang amiez, muahaha. Baucer buku amiez dah lama habis sebab beli Drug info yang harga dia RM 250... T_T

Alhamdulillah, daripada 6 buah buku yang di beli, 2 buah buku dah habis di baca. 4 more to go!

3. FRIM, Kepong





Sapa pernah pergi FRIM kat Kepong? cepat, cepat angkat tangan, kita geng..sep sikit! 
Tak rugi kalau pergi, pemandangan cantik disamping boleh membakar lemak tepu tu, ehhhh?

yea, kalau rasa nak bina stamina or nak bakar lemak cepat-cepat boleh lah datang sini. haha. walaupun agak penat, tapi bila dah sampa canopy walk tu memang seronok. tak percaya? try la sendiri.

amiez suka gambar yang dua atas ni. sebab cantik!  sapa yang pernah baca post2 amiez yg lepas mesti pernah tengok banyak gambar awan kan? okay, amiez suka tangkap gambar awan instead of orang. kalau tangkap gambar orang pulak, suka yang candid je. muahaha. 




4. Pharmacy Awareness

Pharmacy awareness ni baru je berlangsung. amiez tak banyak pun take part, sebab mungkin banyak shopping je,*oppsss*. Amiez AJK jamuan je. seriesly, tak tahu nak menyibuk kat mana, semua tempat penuh dengan orang.



I think that's all for now.
till then, assalamualaikum!


No comments:

Post a Comment